Liderul PLDM va candida la alegerile parlamentare din octombrie în circumscripția din suburbiile capitalei

Tudor Deliu, președintele Partidului Liberal Democrat (PLDM) va candida la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie în circumscripțiela nr. 33 din Chișinău, unde, anterior, a câștigat Andrei Năstase.

Anterior, PLDM a decis că va participa la alegerile parlamentare noi separat, după ce, în cadrul alegerilor din luna februarie 2019, a participat împreună cu blocul ACUM.

La ședința Consiliului Politic Național (CPN) al Partidului Liberal Democrat din Moldova de sâmbătă, 24 august, Consiliul a decis participarea PLDM cu candidați proprii în alegerile parlamentare noi pe cele patru circumscripții uninominale.

La 20 octombrie 2019 vor avea loc alegeri parlamentare noi în patru circumscripții: nr. 17 (Nisporeni), nr. 33 (Chișinău), nr. 48 (Tiraspol și Bender) și nr. 50, la Vest de R. Moldova. Alegerile parlamentare vor avea loc în aceeași zi cu alegerile locale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *