Le promite fotoliul de premier. Cum vrea PDM să-i atragă pe cei din Blocul ACUM

Partidul Democrat din Moldova (PDM) invită din nou Blocul ACUM la negocieri. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului Andrian Candu, după ședința Consiliului Executiv al PDM.

„ Dacă liderii Blocului ACUM ar fi acceptat dialogul, ar fi văzut că echipa PDM este una foarte flexibilă. Chiar dacă PDM are mai multe mandate, noi am fost predispuși să-i oferim blocului ACUM un rol foarte important în ceea ce presupune guvernarea, le-am fi oferit conducerea viitorului guvern”, a declarat Candu.


În cazul în care Blocul ACUM refuză și de această dată să negocieze o coaliție cu PDM, democrații se vor reuni în ședință pentru a discuta alte opțiuni. Andrian Candu susține că deocamdată, nu au fost analizate scenarii de formare a unei coaliții, nici cu PSRM, nici cu Partidul Șor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *