Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ion Sturza comentează rezultatele alegerilor:„Sincere…

Ion Sturza comentează rezultatele alegerilor:„Sincere felicitări PD și PSRM”

„Ce să zic? Sincere felicitări PD și PSRM! În sfârșit veți avea o opoziție veritabilă. ACUM pe bune vine Andrei Năstase, Maia Sandu, Dumitru Alaiba, Liviu Vovc, Maria Ciobanu & Co. Dar și Igor Munteanu, Octavian Țâcu, Oazu Nantoi și alții nu sunt mai prejos. Vor avea grijă ca guvernarea voastră să fie una performantă și în interesul oamenilor. E bine pentru sănătate, pentru condiția fizică și psihică a maselor guvernatoare”, scrie fostul premier Ion Sturza, comentând rezultatele alegerilor de duminică, 24 februarie 2019. 

„Și șoricel va tranzacționa la sânge. E ora lui de glorie. Aviația va zbura într-o direcție. Procurorii în alta… Mai știi, se poate întâmpla ca în așa condiții de maximă performanță la următoarele alegeri să luați 110%. Ei vedeți, stimați moldoveni, per total nu este chiar așa de rău?! Vă urez multă sănătate și succes”, scrie Sturza.

După procesarea a 99,25% din procesele verbale, PSRM obține până la această oră un rezultat de 31,26% pe circumscripția națională, urmat de PDM – 23,87% și Blocul ACUM, cu 23,78%. Pe locul patru se plasează Partidul Șor cu 8,36% din voturi.