Ion Ceban: „Am votat ca acești 10 ani de dezastru pentru R. Moldova să treacă în istorie”

Socialistul Ion Ceban și-a exercitat drepul la vot.

La ieșirea din secția de votare acesta a declarat: „Am votat ca acești 10 ani de dezastru pentru R. Moldova să treacă în istorie și ca să învingă forța care într-adevăr reprezintă interesele cetățenilor R. Moldova. Este vorba despre socialiști și candidații socialiștilor. Votăm steaua, votăm socialiștii”.

„Toată lumea trebuie să vină la secția de votare ca să avem o țară pe care ne-o dorim, o țară pe care vrem să o construim împreună”, a mai declarat acesta pentru presă.

Ion Ceban candidează pe listele Partidului Socialiștilor din R. Moldova.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *