„Investirea Guvernului a picat pentru că a privalat orgoliul și încăpăținarea unora de la PL”

PD și PLDM au acuzat PL pentru că nu a fost votat Guvernul Leancă. „Investirea Guvernului a picat pentru că a privalat orgoliul și încăpăținarea unora de la PL. Exercițiul era unul destul de simplu, lucru care era să deschidă porțile de a implementa stabilitatea”, a declarat Marian Lupu, liderul PD.

„Nu vom mai permite să se discute cu noi cu șantaj. Avem condiții poltice dificile. Guvernul nu este învestit și această sarcină trebuie să o realizăm împreună cu colegii de la PLDM. Vom continua discuțiile, le vom oferi un dinamism și mai mare. Timpul joacă împotriva statului R. Moldova. Un Guvern trebuie stabilit cât mai repede posibil. PD și PLDM vor rezolva această problemă”, a dat asigurări Lupu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Olga

  Of! Tare s-a mai săturat lumea de fraze goale! Numai tu și cu Filat nu sunteți mulțumiți de Ghimpu. Tare bine știți amândoi să dați vina la curul altcuiva! De ce nu ai fost de acord să fie procuror general european? A! Ți-i frică! Rușine! Ai dezamăjit poporul! Numai Ghimpu merită respect!

  • Anica dela Sadova

   Olguțo draga !
   Poate iți iei un nume mai românesc si nu ocupant.
   De exemplu- OANA !
   De ce nu ?

 2. ion-ion

  Lupule dar tu cum ai vrut? Deci tu si cu Filat sa furati tara in continuare cu ajutorul lui Ghimpu, iar lui ca rasplata sai dati gaura din covrig. Hai ca sunteti penibili si tu si Filea, in numele poporului va ghanditi numai la umflarea conturilor voastre bancare. jigodii nesimtitea si spurcate ce sunteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *