Încă un bloc electoral își anunță intenția de a participa la alegerile parlamentare din 24 februarie

Convenția Euro-Unionistă, constituită la 27 noiembrie și din care fac parte mai multe entități civice și două partide extraparlamentare, și-a prezentat intenția de a participa la viitoarele alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

„Convenția a luat o decizie de participare la alegerile din 24 februarie în calitate de entitate distinctă. Aș dori ca cetățenii R. Moldova să înțeleagă că Convenția nu e formată cu scopul primordial de a participa la alegeri. Obiectivul strategic este afirmarea și consolidarea identității românești a spațiului românesc la est de Prut”, a declarat analistul politic Anatol Țăranu.

Convenția nu a elaborat încă o listă a candidaților care vor candida pe circumscripții și pe liste.

„Reieșind din faptul că în timpul apropiat Convenția își va extinde numărul de participați și vor adera și alte entități și persoane, doar în aceste condiții vom decide forma concretă de participare”, a adăugat Țăranu.

Membrii Convenției au mai ținut să precizeze că ei nu sunt oponenții platformei ACUM din care fac parte PAS și PPDA. Totodată, aceștia susțin că vor fi concurenți cu ACUM, deoarece PAS și PPDA nu au au fost capabili să coaguleze sub egida sa toate forțele pro-europene din R. Moldova, inclusiv sistemul unionist.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Reporter

  Anatol Țăranu este CONSILIERUL din umbră a talpei iadului Plahotniuk și cu asta despre acest ins nu mai este nimic de spus. Dolganiuk se prezenta tot timpul ca fondator al PPDA. Acum după ce s-a certat cu conducerea PPDA și a scris numeroase inepții despre dl Andrei Năstase a rămas singur și nu are pe nimeni alături de dânsul.

  TOȚI UNIONIȘTII SERIOȘI TREBUIE SĂ SE ALĂTURE NECONDIȚIONAT BLOCULUI PARTIDELOR ANTIOLIGARHICE, FORMAT DIN PAS ȘI PPDA. NUMAI ASTFEL PUTEM CU ADEVĂRAT APROPIA UNIREA!

 2. Lider Moldovan

  “Convenţia Euro-Unionistă din Republica Moldova, dispusă să facă o alianţă cu PDM. Anatol Ţăranu: Nu luptăm cu persoane, luptăm cu fenomen”

  Da era clar că consilierul din umbră al talpei iadului Plahotniuk Anatol Țăranu se va stărui să atragă voturile unioniste către talpa iadului Plahotniuk!

  Și cum vrea Anatol Țaranu să lupte împotriva regimului Plahotniuk, fără să lupte împotriva persoanei talpa iadului Plahotniuk?

  Poate, doar să-l juchiască, pielea s-o puie la dughit, iar din rest să facă MOAȘE!

 3. Lider Moldovan

  Mai degrabă Convenția Pseudo-europeană pseudo-unionistă proplahotniukistă! În afară de Țăranu și Dolganiuk se mai vede acolo și kgb-ista Pavliucenko? Exact așa se uita în jos, fiind director adjunct la Moldpress prin 1995!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *