Încă două fracțiuni au părăsit ședința Parlamentului: „Ce faceți astăzi este o gravă încălcare”

PL și PCRM au urmat fracțiunile PLDM și PSRM și au părăsit sala de ședință în semn de protest. Fracțiunile s-au arătat nemulțumite de faptul că majoritatea parlamentară nu ia în considerație opiniile lor cu privire la excluderea pachetului de legi cu privire la mica reformă fiscală.

„Observăm că în sală nu sunt prezenți nici deputații pe care dvs i-ați consolidat în fracțiune și opiniile noastre nu se iau în considerare. Faceți dvs ce doriți să faceți în Republica Moldova. Vă dorim succes”, a menționat președintele fracțiunii PCRM, Vladimir Voronin.

După această declarației și Partidul Liberal a anunțat că părăsește sala în semn de protest.

„Fracțiunea PL a susținut propunerea de a exclude cele trei proiecte. Ce faceți astăzi este o gravă încălcare”, a spus deputata Alina Zotea.

După ce patru fracțiuni au părăsit sala, președintele Parlamentului a declarat însă că singurul scop al reformei fiscale este este creșterea venitului populației prin reducerea impozitelor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *