Încă doi candidați la funcția de primar al capitalei, înregistrați în cursa electorală

Încă doi pretendenți la funcția de primar general al capitalei au fost înregistrați oficial în cursa electorală. Este vorba despre Valerii Klimenco și Valeriu Munteanu, iar deciziile privind înregistrarea au fost luate la 16 septembrie.

Candidatul partidului „Șor” la șefia mun. Chișinău, Valerii Klimenco va figura cu numărul patru în buletinul de vot, iar candidatul partidului „Uniunea Salvați Basarabia”, Valeriu Munteanu, va fi al cincilea în buletinul de vot.

Oficial, în campanie au mai fost înregistrați Ion Ceban, din partea Partidului Socialiștilor, Andrei Donică, înaintat de Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa – Надежда”, dar și Teodor Cârnaț, care va candida din partea partidului „Voința poporului”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *