Încă 5 candidați

Pe parcursul zilei de 8 septembrie, 5 candidați la funcția de Președinte al R. Moldova au solicitat Comisiei Electorale Centrale înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii lor.

Aceștia sunt:
– Vadim Brînzan, candidat independent;

– Ina Popenco, desemnată de Mișcarea Social-Politică Republicană „Ravnopravie”;

– Silvia Radu, candidat independent;

– Mihail Garbuz, desemnat de Partidul „Patrioții Moldovei”;

– Anatol Plugaru, candidat independent.

În termen de 3 zile de la recepționarea actelor depuse, Comisia Electorală Centrală va verifica corectitudinea acestora și va decide asupra înregistrării sau refuzului înregistrării grupurilor de inițiativă.

Mâine, 9 septembrie, se încheie perioada de depunere a cererilor în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de Președinte al R. Moldova.

Pînă în prezent, CEC a înregistrat 16 grupuri de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de Președinte al R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *