Înainte de a fi învestit, Dodon a sărbătorit „victoria poporului moldovenesc”

Igor Dodon a dat asigurări că va fi un președinte al tutror cetățenilor R. Moldova, pe care oamenii nu-l vor vedea doar la televizor, dar și în localitățile din diferite regiuni ale țării, unde se va deplasa cel puțin odată la trei-patru luni. Cu câteva minute înainte de ceremonia oficială de învestitură în funcția de președinte al R. Moldova, Igor Dodon a venit cu un mesaj către mulțimea de susținători care s-a adunat în fața Palatului Republicii.

Dodon le-a mulțumit alegătorilor săi pentru mandatul oferit și le-a promis îndeplinirea tuturor punctelor expuse în campania electorală. „Avem o majoritate parlamentară care gândește altfel decât președintele și o parte dintre cetățeni”, a declarat Igor Dodon, care a îndemnat politicienii să coboare de pe baricade și să lase ambițiile politice pentru realizarea obiectivelor comune: „stabilitate, viitor demn copiilor, salarii mai bune, regulă în țară”.

De asemenea, Igor Dodon le-a cerut cetățenilor să fie uniți și i-a felicitat cu „victoria poporului moldovenesc”. Totodată, președintele ales a adresat mesaje de felicitare locuitorilor din UTA Găgăuzia, astăzi, când aceasta marchează 22 de ani de la obținerea autonomiei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. Dracon

  Si cum vei fi tu presedintele tuturor, daca ceri Rusiei sa se implice mai tare in Moldova, deoarece tot mai multi cetateni prefera Romania si nu procaria rusa.

 2. Ianus

  Nastase uite ce presedinte populist ai adus la putere, cred ca lumea nu te va mai asculta si nu-ti vor mai indepli doliantele, precum cea de a alege presedintele de catre popor.

 3. vruia

  asa ca si Stalin cu Hitler pactul de neagresiune

  intrebarea e cine orchestreaza asta?

  la sigur nu Dodon

  Dodon e doar o marioneta si va intelege asta in curind

  linistitiva toti

  Dodon nu are nici o putere

  Puterea se obtine altfel asa ca in 1917 sau minim ca in 1989 Romania sau 2009 Chisinau

  In asa cazuri lucreaza cu tot alti alctori

  Restul sunt doar piese de sah de nivel jos

 4. cici

  …dragi moldoveni!Veți avea o pacoste pe cap timp de patru ani.O să vă mănânce zilele cu bețișoarele chinezești.Rugați-vă să nu cadă acest guvern …iar la alegerile ulterioare să vă dați votul .. la o majoritate proeuropeană ..ca acest mancurt să nu-și pună în aplicare ambițiile de tip sovietic.Fiți vigilenți și critici în acelaș timp.Nu vă lăsați înșelați de știrile lansate de mass-media rusească și cea pro- Dodon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *