Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ilian Cașu, despre referendumul de…

Ilian Cașu, despre referendumul de reducere a numărului de deputați

Ilian Cașu, candidat pe circumscripția uninominală nr. 27 din Chișinău și-a exercitat dreptul la vot.  Acesta a declarat pentru presă că a votat „pentru ca să schimbăm totul. Îl citez pe liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi . Ne dorim un stat bazat pe dictatura legii . Am votat pentru ca instituțiile statului să activeze în exclusivitate în beneficiul cetățeanului”. 

Cu referire la referendumul de reducere a numărului de deputați, Ilan Cașu a menționat: „Constituția R. Moldova îmi permite mie ca cetățean să refuz buletinele cu referendum în cazul în care nu participăm. Aceasta este și poziția oficială a Partidului Nostru. Mie mi s-a sugerat să semnez că nu iau buletinele, ceea ce este ilegal. De dimineață și până acum, oamenii semnau pentru că au refuzat referendumul. Acesta este un șiretlic ca în cele din urmă sa arate rata de participare”.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.

Foto: privesc.eu