Igor Dodon pleacă din nou în Federația Rusă

După o scurtă revenire de doar câteva zile, Igor Dodon pleacă din nou în Federația Rusă, țara în care președintele efectuează cele mai multe vizite de lucru.

Șeful statului anunță prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook că întreprinde o nouă vizită la Sankt Petersburg, unde, pe 6 decembrie va participa la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice, dar și la reuniunea informală a șefilor de state ale CSI.

„În cadrul acestor forumuri, voi avea întrevederi bilaterale cu liderii altor state. De asemenea, voi avea o întrevedere cu conducerea orașului de pe Neva”, a scris Igor Dodon.

Igor Dodon a fost la Moscova și Sankt Petersburg la sfârșitul lunii noiembrie, unde a avut mai multe întâlniri cu diaspora din Federația Rusă, dar și cu mai mulți oficiali.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *