Igor Dodon ar putea efectua o vizită oficială în Turcia

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, ar putea efectua o vizită de lucru la Ankara în toamna acestui an, se anunță într-o postare a șefului statului de pe rețelele de socializare.

Potrivit lui Igor Dodon, despre o eventuală vizită s-a discutat în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Republicii Turcia în R. Moldova, Gürol Sökmensüer.

„În altă ordine de idei am examinat aspecte legate de organizarea vizitei oficiale a Președintelui Republicii Moldova la Ankara, în toamna anului curent”, a declarat Igor Dodon.

De asemenea, în cadrul întrevederii au fost discutate aspecte ce țin de situația politică din R. Moldova și despre alegerile bașcanului Găgăuziei.

Pe 17 și 18 octombrie 2018, președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan a întreprins o vizită în R. Moldova, unde a participat la inaugurarea clădirii Președinției, care a fost reparată din surse financiare oferite de Guvernul Turciei. În octombrie 2018, Igor Dodon a participat la inaugurarea unui nou aeroport în Istanbul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *