Guvernul Streleț nu a primit încă un răspuns de la FMI

”Nu am primit deocamdată un răspuns la solicitarea noastră, dar sperăm ca, pe la mijlocul lunii septembrie, să demarăm activitățile cu FMI”, a declarat astăzi, după ședința Guvernului de la ora 8.00, premierul Valeriu Streleț. El a precizat că va insista ca, și în continuare, în fiecare luni, la 8.00, Executivul să se convoace în ședințe operative.
Solicitat de presă, Streleț a spus că astăzi miniștrii au raportat despre situația la capitolul stabilitate financiară, sector energetic, protecție socială, în special a păturilor vulnerabile, combaterea corupției și reforma justiției.
Streleț a făcut în grabă declarații pentru presă, fiind așteptat la un eveniment de comemorare a doamnei Operei Naționale, Maria Bieșu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *