Guvernul Streleț a depus jurământul

Cabinetul de miniștri condus de premierul Valeriu Streleț, care a obținut votul de încredere a 52 de deputați din Parlament, a depus jurământul, la Palatul Republicii, în prezența președintelui R. Moldova Nicolae Timofti.

Ceremonia de depunere a jurământului noului Cabinet de miniștri a început la ora 18:00.

Menționăm că, potrivit Consitituției, în baza votului de încredere acordat de Parlament, Preşedintele Republicii Moldova numeşte Guvernul, iar acesta îşi exercită atribuţiile din ziua depunerii jurământului de către membrii lui.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *