Ghimpu:„Partidul trebuie să-și susțină candidatura, dar nu să-l lase singur”

„Partidul trebuie să desemneze candidatul la funcția de premier și să-și susțină candidatura, dar nu să-l lase singur”, a declarat Mihai Ghimpu, după ședința Parlamentului.

Totodată, liderul PL a spus că liberalii își vor da votul doar pentru un Guvern din care vor face parte. „Două partide PLDM și PD s-au pornit să guverneze țara. Noi vom vota doar Guvernul din care vom face parte”, a menționat Ghimpu.

Potrivit lui Ghimpu, fără o majoritate parlamentară, reformele nu vor fi duse la capăt. „Fără PL nu pot fi făcute reformele. Chiar dacă viitorul Guvern va fi votat de comuniști, ei nu vor face nimic. Dacă nu ai majoritate parlamentară, nu prezinți încredere. Ne place sau nu, dar trebuie să ne așezăm PLDM, PDM și PL la masă și să ajungem la consens. Asta dacă vor să schimbe ceva în țara asta. Dacă vor doar să se joace cu reformele, lasă-i să se joace”, a subliniat liberalul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *