Ghimpu: „Ori guvernăm, ori demisionăm…”

Liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat, după semnarea acordului AIE 3, că problema numărul unu al noului executiv este sărăcia cu care se confruntă întreaga țară.

„Cea mai gravă problemă rămâne a fi, totuși, sărăcia. Iradicarea sărăciei este scopul principal al noii alianțe și acest lucru este posibil  doar prin două instrumente: creșterea economică și combaterea corupției ”, a subliniat liberalul.

Ghimpu a mulțumit Uniunii Europene pentru angajamentul pe care și l-au luat față de R. Moldova la capitolul justiției. Acesta a asigurat că în această guvernare vor fi prezenți reprezentanții UE care vor monitoriza activitatea instituțiilor de drept.

Ultimul mesaj a lui Ghimpu a fost pentru viitorii miniștri pe care i-a atenționat: „Stimat viitor guvern, ori guvernăm, ori demisionăm.  Altă cale nu există”.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. vitali melnic

    Si aveti de gand sa guvernati numai cate o luna ? Frumoasa alegere, nimeni nu raspunde de nimic, si da vina pe cei din fata lor ! Si poporul tot sarac ramane … voi va schimbati, ca asa va convine cel mai abitir, si mai organizam o alegere, si mai cheltuim din banul public … sa ne procopsim cu alte vile si masini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *