Ghimpu l-a atacat în judecată pe Năstase: „În loc să-și ceară scuze, obrăznicia și minciunile lui continuă”

Mihai Ghimpu l-a atacat în judecată pe Andrei Năstase după ce liderul Platformei DA a refuzat să își ceară scuze publice și să dezmintă public o afirmație făcută în cadrul unei conferințe de presă, în care Năstase declara că Ghimpu este unul dintre beneficiarii miliardului furat.

Ghimpu i-a expediat anterior o cerere prealabilă lui Năstase în care îi solicita să își ceară scuze publice și să îi achite despăgubiri morale în mărime de un leu. Liderul Platformei DA a dat însă de înțeles că nu va da curs solicitării lui Ghimpu.

„Despre hoți nu am încetat să vorbesc de ani zile Acum s-a trezit? Individul Mihai Ghimpu e un politician sub 1%. Din punctul meu de vedere el s-a sinucis politic de foarte multă vreme. Cât privește demnitatea și onoarea, eu nu dau nici 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”, declara Năstase pe 16 ianuarie curent.

La 14 febuarie curent Ghimpu a depus însă o cerere în instanța de judecată în care precizează că prin afirmația lui Năstase i-a fost lezată onoarea și demnitatea și reputația.

„Nu aș fi depus cererea în instanță de judecată, dar în loc să-și ceară scuze, obrăznicia și minciunile lui Andrei Năstase continuă și astăzi, inclusiv și la întâlnirile cu cetățenii. „Eroul salvator” folosește aceleași metode ale KGB-ului de cândva, utilizate în acești ani de slugile Kremlinului (Voronin, Dodon etc.) pentru a-și salva nașul”, a scris Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

Ghimpu solicită instanței să îl oblige pe Năstase să își ceară scuze publice și să demintă „informația defăimătoare și falsă” cu referire la fostul președinte al PL.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *