GALERIE FOTO/ Cum au marcat politicienii Ziua limbii române în centrul Capitalei

Cu ocazia sărbătorii „Limba Noastră”, marcată în fiecare an pe data de 31 august, mai mulți politicieni au venit în centrul Capitalei pentru a depune flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt sau la busturile poeților de pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică Ștefan cel Mare.

Printre politicienii care au marcat în acest fel Ziua limbii române s-au numărat Maia Sandu (PAS), Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoacă, Valeriu Munteanu, Corina Fusu (PL), Andrei Năstase (PPDA), Viorel Cibotaru, Iurie Țap, Maria Ciobanu (PLDM), Constantin Codreanu, Ana Guțu (PUN), Nistor Grozavu (viceprimar al mun. Chișinău).


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *