Gaburici despre dosarul penal din Federația Rusă

Chiril Gaburici a vorbit despre dosarul penal pe care-l are intentat pe numele său în Federația Rusă.

“Nu am fost citat de Federația Rusă la acest capitol. Nu am cunoscut până astăzi sau până când a apărut această știre. Situația de azi face să apară asemenea știri. Am vizitat Federația Rusă de nenumărate ori până acum. A fost o problemă prin 1999, la frontieră, dar ele s-au rezolvat pe loc”, a spus Gaburici.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *