Fracțiunea socialiștilor a părăsit ședința Parlamentului: Noi susținem inițiativa președintelui de dizolvare a Parlamentului

Supărați pe faptul că nouă legi întoarse de către președintele ales, Igor Dodon sunt propuse spre revotare, deputații din fracțiunea socialiștilor au părăsit sala de ședințe a Parlamentului. Aceștia au reiterat propunerile lui Igor Dodon de dizolvare a Parlamentului și de organizare a unui scrutin repetat. 

“Dl Candu a uzurpat Parlamentul R. Moldova și împiedică buna desfășurare a activității Parlamentului. Acest Parlament nu e funcțional, în capul mesei stau interese meschine, cineva vrea să înstrăineze patrimoniul AȘM sau cineva a fost delegat la ANRE pentru a mări tarifele. (…) Noi susținem inițiativele președintelui de dizolvare a Parlamentului, organizarea de scrutin repetat, formarea unei alte majorități, susținem doleanța președintelui în formarea unui guvern profesionist”, a spus Vlad Bătrâncea.

Amintim că  și PLDM  a refuzat să participe la ședința de astăzi a Parlamentului, prima din această sesiune. Deputatul PLDM, Vadim Pistrinciuc a argumentat că revotarea unor legi de pe agenda de azi nu este decât un ping-pong artificial între Guvernare și Președinte. 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *