(Foto/video) Protest la Parlament. Comunista Șupac: „Este o lovitură de stat”

În fața clădirii Parlamentului au loc proteste față de schimbarea sistemului electoral, în timp ce deputații dezbat cele două proiecte de lege, înregistrate de PDM și PSRM.

17.20: Președintele Uniunii Pensionarilor din R. Moldova îndeamnă cetățenii să iasă la proteste.

„Se trișează, se manipulează. Sper ca societatea să se maturizeze. Chiar dacă va fi votat, sper ca autorii proiectului să aibă surprize”, a declarat liberal-democratul Iurie Țap protestanților. Iurie Țap a exprimat critici la adresa proiectului de lege privind introducerea sistemului uninominal la tribuna Legislativului, după care a ieșit în fața protestatarilor.

Și deputata comunistă Elena Bodnarenco a ieșit în fața protestatarilor pentru a-și exprima dezacordul față de acțiunile democraților și socialiștilor.

Și deputata PCRM, Ina Șupac a ieșit în fața protestatarilor pentru a exprima dezacordul față de proiectele de lege propuse de PSRM și PDM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Traian Harasosfetiuc

    Candu, Leanca si Shor sunt sclavii lui Plohotniuk. Raul cel mare este Plohotniuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *