Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/VIDEO. Covoare din Moldova pentru…

FOTO/VIDEO. Covoare din Moldova pentru mănăstirile de pe Muntele Athos. Detalii despre pelerinajul lui Dodon

Foto: facebook.com/dodon.igor

Președintele Igor Dodon, alături de fratele său Alexandru Dodon, fiul mai mare, deputații socialiști Grigore Novac și Pavel Cordureanu și mai multe persoane din anturajul său efectuează un pelerinaj pe Muntele Athos. Șeful statului a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie care ilustrează de cine este însoțit în călătorie.

Foto: facebook.com/dodon.igor

Majoritatea persoanelor de care este însoțit președintele poatră tricouri și chipiuri albe cu inscripția „Iubesc Moldova”. Asociația Obștească „Iubesc Moldova”, promovată de șeful statului, este condusă de deputatul socialist Corneliu Furculiţă, cel care l-a însoțit pe Dodon în vizita de anul trecut pe Muntele Athos. Detalii AICI.

Deputatul socialist Grigore Novac, pentru al doilea an consecutiv în componența delegației președintelui în Grecia, publică imagini video de la întâlnirea cu fețe bisericești de pe Muntele Sfânt. În secvența video distribuită de socialist, Igor Dodon prezintă membrii pelerinajului. Acesta enunță printre cei care-l însoțesc pe fiul său mai mare, pe fratele său Alexandru și fiul acestuia, deputați, șeful pazei sale pe nume Sergiu, fotografii din echipa de presă a președintelui și pe consilierul său pentru misiuni speciale, despre care menționează că este fost comisar de poliție.

„Vrem să vă mulțumim de primire. Noi, defiecare dată când venim aici, obținem forțe suplimentare pentru a face față provocărilor cu care ne ciocnim în fiecare zi în R. Moldova”, afirmă Igor Dodon. Ulterior, acesta menționează că prin toate mănăstirile pe care le va vizita, zece la număr, va purta o icoană, pe care ulterior o va instala în clădirea renovată a Președinției. Delegația șefului statului a dăruit mănăstirii respective de pe Muntele Athos două covoare din Moldova.

Deputatul Novac menționează în postările sale pe Facebook numele hotelului în care este cazat.

Este vorba despre un hotel de patru stele din regiunea Ouranopolis, Aristoteles Holiday Resort & Spa, situt la 50 de metri de litoralul Mării Egee. Pe pagina oficială a hotelului este menționat că rezervările se fac pentru minimum 5 zile. Cazarea într-o cameră dublă standard costă în această perioadă 3 900 de lei.

Foto: aristoteles.gr

Citiți și:

(Foto) Cine a mers cu Dodon pe Muntele Sfânt?