(FOTO) Protestul s-a terminat. Organizatorii promit să revină în PMAN dacă Curtea Constituțională „îl face” pe Dodon președinte

Protestul din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) a luat sfârșit. Cele câteva sute de persoane care au participat încep să plece. Organizatorii manifestației promit să reia protestele și să revină în centrul capitalei dacă Curtea Constituțională va confirma rezultatele alegerilor și va valida mandatul lui Igor Ddoon.

protest-pman-27

protest-pman-43

Citiți AICI

LIVE TEXT/ Foto/ Video: Diaspora continuă să impresioneze. PMAN a rămas goală


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivan cel groaznic

    Cu proteste de aste nu facem nik. Autoritati nici nu baga de sama . Impichment trebe .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *