FOTO/Plahotniuc a mers împreună cu Gaburici, Babuc și Botnari la mănăstire. Episcopul de Orhei a ținut să-i mulțumească

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc a mers să sărbătorească Crăciunul la mănăstirea Curchi. Acesta a fost însoțit la slujbă de către Chiril Gaburici, Monica Babuc și Constantin Botnari. Episcopul de Orhei a ținut să menționeze la sfârșitul slujbei că salută prezența la liturghie a unui „purtător mai vechi de grijă a mănăstirii”, cu referire la Plahotniuc, și a venit cu mulțumiri către acesta. 

Constituția R. Moldova prevede că, cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii. Totdată, acesta spune că cultele religioase sînt autonome, separate de stat și se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenței religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în aziluri și în orfelinate.

Amintim că CEC a acceptat cererea de înregistrare a lui Vladimir Plahotniuc în calitate de candidat la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova, pentru circumscripția electorală uninominală Nisporeni nr. 1, iar acesta va fi primul pe buletinul de vot.

Pentru aceeași circumscripție și-au mai înaintat candidaturile Pavel Artamonov (PSRM), Ion Terguță (ACUM), Mihail Ciorici (PCRM), Iurii Cărbune (independent).

Vladimir Plahotniuc candidează pentru funcția de deputat și în circumscripția națională, fiind primul pe lista Partidului Democrat.  Vedeți AICI întreaga listă a candidaților PDM la alegerile parlamentare pe listă de partid. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  1. Lider Moldovan

    Talpa Iadului nu se teme să meargă la mănăstire??? Înseamnă, că a corupt și mănăstirea! Poate, că-n mănăstirea ceea nu există TĂMÂIE? Sau poate agheasma s-a bâhlit? Sau l-a șantajat pe popă? Ceva, aici nu-i în regulă!!!

  2. Reporter

    Păi, asta e! Episcopul este de Orhei! Deci, episcopul a fost “prelucrat” de amicul de hoții al Talpei Iadului, ******* cela, Ilan Șor! În acest caz TĂMÂIA și AGHIAZMA și-au pierdut puterile! De ce nu se vede pe acolo și ******* Ilan Șor în “roba” lui națională?

  3. Lider Moldovan

    Vedeți ce palid este la față Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk? Vrasăzică TĂMÂIA și AGHAZMA, totuși LUCREAZĂ? Să-i mai deie cu câteva FIRE DE BUSUIOC pe la nas și CADE LAT! AU SĂ-L DUCĂ DE ACOLO CU ȚOLIȘORUL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *