Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   FOTO/ Dragnea și Tăriceanu, decorați…

FOTO Dragnea și Tăriceanu, decorați de Candu cu Medalia Democrației

Aflat într-o vizită oficială în România, președintele Parlamentului Andrian Candu l-a decorat pe Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, dar și pe Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, cu „Medalia Democrației”,  pentru contribuții remarcabile la aprofundarea relațiilor de prietenie dintre Republica Moldova și România, precum și pentru merite deosebite în dezvoltarea relațiilor cu Parlamentul Republicii Moldova.

Totodată, Andrian Candu a fost decorat la rândul său cu Colanul Parlamentului, cea mai înaltă distincție a Camerei Deputaților din Parlamentului României.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, Andrian Candu a mulțumit omologilor săi pentru sprijinul ferm pentru parcursul european al Republicii Moldova și suport pentru proiectele derulate în ultimii ani în țara noastră. Totodată, Andrian Candu a vorbit despre necesitatea multiplicării proiectelor care aduc beneficii durabile dezvoltării Republicii Moldova. În particular, președintele Parlamentului s-a referit la proiectele de interconexiune energetică și proiectele de susținere a investițiilor.

Președintele Parlamentului a invitat membrii Parlamentului României să participe în cadrul misiunilor internaționale de monitorizare a alegerilor parlamentare din anul viitor.

Foto: parlament.md
Foto: Facebook/Andrian Candu
Foto: Facebook/Andrian Candu
Foto: Facebook/Andrian Candu
Foto: Facebook/Andrian Candu