FOTO/ Dodon s-a întâlnit cu Trump la Adunarea Generală a ONU

În ultima sa zi din cadrul vizitei de lucru din Statele Unite ale Americii, astăzi, 26 septembrie, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit cu omologul său american, Donald Trump.

„În cadrul celei de-a 74-a Adunări Generală a ONU, cu Președintele SUA, Donald Trump, și primele doamne ale celor două țări”, a scris Dodon pe Facebook.

Dodon a postat o poză pe pagina sa de Facebook de la întalnirea cu Trump. În fotografie apar și primele Doamne, Galina Dodon și Melania Trump.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află de luni, 23 septembrie, într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dodon scrie că prima sa întrunire la New York a fost cu președintele Republicii Letonia, Egil Levits.

Ulterior, tot la New York, Dodon a avut o întrevedere cu Președintele Forumului Economic Mondial, Børge Brende și cu Președintele Republicii Bulgaria, Rumen Radev.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a efectuat o vizită de lucru în SUA, unde a participat la Adunarea Generală a ONU.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *