Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   FOTO/ Dodon s-a întâlnit cu…

FOTO Dodon s-a întâlnit cu Trump la Adunarea Generală a ONU

În ultima sa zi din cadrul vizitei de lucru din Statele Unite ale Americii, astăzi, 26 septembrie, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit cu omologul său american, Donald Trump.

„În cadrul celei de-a 74-a Adunări Generală a ONU, cu Președintele SUA, Donald Trump, și primele doamne ale celor două țări”, a scris Dodon pe Facebook.

Dodon a postat o poză pe pagina sa de Facebook de la întalnirea cu Trump. În fotografie apar și primele Doamne, Galina Dodon și Melania Trump.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află de luni, 23 septembrie, într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dodon scrie că prima sa întrunire la New York a fost cu președintele Republicii Letonia, Egil Levits.

Ulterior, tot la New York, Dodon a avut o întrevedere cu Președintele Forumului Economic Mondial, Børge Brende și cu Președintele Republicii Bulgaria, Rumen Radev.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a efectuat o vizită de lucru în SUA, unde a participat la Adunarea Generală a ONU.