Fosta angajată a Ministerului Justiției, primăriță în Drochia

Nina Cereteu a fost aleasă, în cadrul turului II al alegerilor locale, în calitate de primăriță a orașului Drochia. Candidatura propusă de „Partidul Nostru” a obținut 79,64 la sută din voturile alegătorilor.

Amintim că Nina Cereteu este fostă angajată a Ministerului Justiției . Aceasta a ajuns în atenția publică, după ce acum un an a organizat o conferință de presă, fiind angajată a Ministerului Justiției, în cadrul căreia i-a luat apărarea controversatului Renato Usatâi și l-a acuzat pe ministrul de atunci Oleg Efrim că ar fi dat indicații să nu înregistreze partidul acestuia.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Numai adevarul!

    Drochienii su dovedit ca si lor le este in cot cine le va fi primar.
    Dar la general , rezultatele alegerilor locale sunt rezultatele Increngaturii criminale a politicii iresponsabile a oligarhilor împotriva societății, schimbarea de orientare a lor după 28 Noiembrie 2014!
    Acuma Renato ii va freca cum știe el si Moscova!
    Iar filca , după cum s- a exprimat ,va merge si cu dinaintea si cu DINAPOIUL înainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *