Fost candidat la fotoliul de primar, despre greșeala în aceste alegeri

Liberalul Valeriu Munteanu, fost candidat la șefia capitalei, care nu a reușit să se califice în turul II de scrutin, susține că în cazul unei greșeli în aceste alegeri există pericolul instaurării „imperialismului rus”, de aceea a votat pentru un viitor european.

„Am votat pentru un Chișinău european, pentru a da speranță Chișinăului, R. Moldova că se poate îndrepta către Uniunea Europeană, către standardele autentice veritabile ale acestei comunități, pentru a scăpa în mod cert de imperialismul velico-rus care ne paște inclusv prin greșeala în aceste alegeri”, a declarat Valeriu Munteanu la ieșirea din secția de votare.

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul

Citiți și: 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *