FLASH/ Maia Sandu despre voturi comune PSRM și Blocul ACUM pentru a “elibera din captivitate” mai multe instituții de stat

Maia Sandu, copreședinta Blocului ACUM a comentat ipoteza vehiculată în ultimele zile în spațiul public: voturi comune PSRM și Blocul ACUM pentru a “elibera din captivitate” mai multe instituții de stat, dar fără a crea o alianță. Declarațiile au fost oferite la emisiunea Politica de la TV 8.

“Am spus foarte clar. Nu facem coaliție nici cu unii, nici cu alțiiN (PD sau PSRM, n.r.).Noi veni cu mai multe inițiative, iar dacă în Parlament mai este cineva cu puțin creier, le va susține”, a spus Sandu.

“Nu purtăm negocieri cu hoții. Dacă vor fi oameni cu puțină responsabilitate în Parlament, vor vota legile propuse de noi”, a zis Sandu.

“Vom veni cu inițiative, pe care ceilalți dacă le vor considera bune, le vor sprijini… Dacă cineva va veni înaintea noastră și va spune că Laura Codruța Kovesi trebuie numită procuror general, noi vom vota”, a mai spus Sandu.

Blocul ACUM a obținut 26 de mandate în viitorul Parlament.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *