Filat: „Nu vom face coaliție cu PCRM”

Vlad Filat, liderul PLDM a declarat că negocierile au ajuns la un punct de blocare. „Vom continua să muncim și sper să reușim”, a adăugat Vlad Filat.

Totodată, el nu a vrut să spună mai multe detalii despre rezultatele negocierelor. „Astăzi, vom intra în Parlament și vom demara procedura de alegere a conducerii Parlamentului, cu sau fără o majoritate formalizată”, a subliniat liderul.

De asemenea, el a ținut să menționeze că PLDM nu va face o coaliție cu PCRM, dar vor încerca să ajungă la un compromis cu partidele pro-europene.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *