Filat: „Iresponsabilitatea PL ne-a adus la această situație”

„Iresponsabilitatea Partidului Liberal ne-a adus la această situație”, a declarat Vlad Filat, liderul PLDM. De asemenea, Filat a ținut să menționeze că anumite interpretări au dăunat procesul de negocieri dintre cele trei partide PLDM, PD și PL.

„Îmi exprim sincerul regret că Guvernul Leancă nu a fost votat. Speram că va fi un vot pro pentru investirea Guvernului Leancă. Însă, acum trebuie să analizăm situația în care suntem și să ne gândim ce avem să facem”, a spus liderul PLDM.
Totodată, Filat s-a arătat încrezut că Iurie Leancă nu va părăsi PLDM-ul. „Îl (Iurie Leancă, n.r.) cunosc suficient de bine și nu cred că poate să ia decizii emotive, care vor duce la înrăutățirea situației”, a punctat Filat.

Amintim că la 12 februarie, a fost termentul limită prevăzut de lege pentru ca persoana desemnată la funcţia de premier (Iurie Leancă) să poată veni în faţa deputaţilor pentru a cere vot de încredere cabinetului său. În cele din urmă, Guvernul Leancă nu a obținut numărul necesar de voturi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Olga

  Rușine, măi Filat!!! Tare bine știi a da vina la curul altcuiva! De ce nu ai fost de acord să fie procuror general european? A! Ți-i frică! Rușine! Ai dezamăjit poporul! Numai Ghimpu merită respect!

 2. Anica dela Sadova

  NUMAI RE-UNIREA
  CU PATRIA-MAMA ROMANIA MARE EUROPEANA
  NE MAI ESTE SALVAREA
  DIN ACEASTA MOCIRLA RUSO-COMUNISTA-MAFIOTA !

 3. Ion cel Mare

  Vina este a PD şi PLDM. Gîndurile ascunse apar.
  Despre activitatea Managerilor plaiului mioritic de toate rangurile
  Haltura – „boală” cronică a managerilor noştri, cauzată şi conservată prin incompetenţa managerială şi profesională a lor.
  Managerii sînt infectaţi de această „maladie” în aşa măsură, încît fără nici un pic de mustrare de conştiinţă (dacă mai au aşa ceva) concediază oamenii oneşti, profesionişti, neinfectaţi de această „maladie”, iar ei sînt protejaţi de alţi manageri de teapa lor.

 4. Ion cel Mare

  Vina este a PD şi PLDM. Gîndurile ascunse apar.
  Despre activitatea Managerilor plaiului mioritic de toate rangurile
  Haltura – „boală” cronică a managerilor noştri, cauzată şi conservată prin incompetenţa managerială şi profesională a lor. Managerii sînt infectaţi de această „maladie” în aşa măsură, încît fără nici un pic de mustrare de conştiinţă (dacă mai au aşa ceva) concediază oamenii oneşti, profesionişti, neinfectaţi de această „maladie”, iar ei sînt protejaţi de alţi manageri de teapa lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *