Filat: „Discuțiile purtate cu oficialii europeni, cresc șansele unei coaliții cu PL”

„Discuțiile purtate cu oficialii europeni, cresc șansele unei coaliții cu PL”, a declarat Vlad Filat, după finalizarea discuției cu cei trei oficiali europeni.

Totodată, liderul Partidului Democrat din R. Moldova, a spus că deciziile, privind viitoarea coaliție, sunt luate aici în R. Moldova, dar nu vine cineva ca să le ia în locul lor. De asemenea, oficialii europeni i-au îndemnat pe cele trei partide să continue cursul său european și le-au promis că UE îi va susține.

Amintim că trei înalți oficiali europeni au venit, astăzi, la Chișinău pentru a media negocierile între cele trei partide pro-europene, privind formarea alianței. Discuțiile au avut loc la aeroportul din Chișinău, în sala delegațiilor VIP.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. Mery

  Deputatii, judicatorii, procurorii… trebuiesc testati  cu poligraful si cu lingura de cianura! 
  Dacă  ##### din varfurile PD si PLDM  ar merge SPRE  Europa  ( nu zic IN Europa , căci ei acolo nu vor  sa ajunga nici morti, i-ar noi IN UE , din vina lor.   nu v-om ajunge nici odată ), apoi ar accepta   depolitizarea procuraturii, CNA… , ar lucra pt popor si Republica! 
  PATIDELE  PD SI  PLDM NU  VOR ÎNDEPLINI    NIMIC  DIN  PUȚINUL   PE CARE L-AU PROPUS ÎNAINTE DE AI  INSCAUNA PENTRU ÎNCĂ  4 ANI IN PARLADEBILIMENTUL MOLDAVAN, IAR  MERSUL SPRE EUROPA A FOST O PERDEA DE FUM, O AMAGEALA CRASA A ALEGĂTORILOR.
  Ei nu mai au nevoie nici chiar sa mai fure! Acum se zbat pt a tine Moldova ca pe o vaca legată de gard si nimeni sa nu-i  mai tragă la răspundere pe oligarhi pt ce au furat si distrus deja! 
  EI VOR TINE GLOABA DE MOLDOVA PE LOC,  PENTRU  CA LE CONVINE ASA CUM ESTE MOLDOVA ASTAZI: CORUPTA, DEBILIZATA, SI FARAMITATA.  VOR ASTEPTA   MOMENTUL POTRIVIT SI NE VOR INCHINA RUSIEI, PE TAVA, CA   PE BANCA DE ECONOMII  SI AEROPORTUL ! 
  Ei fac tot  posibilul   pt ca sa se ajungă la situația  ca insasi Europa sa se dezica de Moldova. Pentru ca Europei palma de pământ Moldova  cu parlamentari  hoti, corupti, mafioti  si KGBsti , precum si toate organele statului paralizate de mafie nu- i trebuieste!  
    PT O MOLDOVA FARA NICI UN GRAM DE DEMOCRATIE, CU UN POPOR CARE NU IESE DIN SARBATORI , NU PROTESTEAZA, NU CERE DE LA ALESII SAI NIMIC   EUROPA NU  VA   INTERVENI, NU O VA VREA IN COMPONENTA SA, DEOARECE  NU ARE DREPTUL SA INTERVINĂ.     
  PT CA ASA A VOTAT   BOBORUL MOLDOVEI ! 
  Bravo Ghimpul, te- am votat, si nu am gresit ! 
  NU TRADA SI NU CEDA, NU INTRA IN CARDASIE CU EI! 
  EI  DEACUMA S-AU DEZIS DE ACORDUL DE ASOCIERE, DE CEI CE I- AU VOTAT  LA 30 NOIEMBRIE,  PT PARCURSUL EUROPEAN .
  Dar mai este una! Tot numai poporul poate sa- i dee jos! 
  Ieșind in strada, ca  in 2009! 
  Alta esire nu-i ! 
  Pt ca e mai mult mai rezonalil sa te agăti de coada caruții europene decât sa-ti crape calcaile,  fugind din calea  tancului rusesc! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *