Filat despre demisia lui Gaburici: Cred că e un pas demn, care va servi drept precedent

Vlad Filat, președintele PLDM, partid care l-a propus pe Chiril Gaburici la funcția de premier anunță că regretă demisia premierului Gaburici, ținând cont de situația în care se află R. Moldova, dar o consideră una firească.

“Este o decizie firească în lumina ultimelor informații privind suspiciunile despre studiile sale. Apreciez acest pas ca fiind unul demn, curajos, care va servi drept precedent pentru clasa politică. Țin să-i mulțumesc pentru munca pe care a depus-o”, a menționat Filat. Acesta a precizat că a vorbit cu Marian Lupu, liderul PD și că urmează să-l contacteze și pe liderul PL, Mihai Ghimpu, pentru a discuta cu aceștia despre o nouă majoritate parlamentară, care să susțină noul Guvern.

Amintim că, Chiril Gaburici și-a anunțat demisia la ora 11.00, în cadrul unui briefing de presă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *