Filat a rămas fără imunitate parlamentară

Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat, a rămas fără imunitate de deputat, după ce pentru aceasta au votat 79 de aleși ai poporului.

Votul a fost deschis.

Amintim că astăzi, în cadrul ședinței Parlamentului, Corneliu Gurin a cerut ridicarea imunității parlamentare a deputatului Vlad Filat, care ar fi implicat în frauda bancară de la BEM.

 Foto: politik.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *