Fără tribună cu siglă de partid, în adidași și fără susținători. Promisiunile socialistului Ion Ceban în lupta pentru capitală

Candidatul socialiștilor la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, a susținut, astăzi, 11 septembrie, o conferință de presă la care a vorbit despre realizările sale, din ultimul an, în calitate de consilier municipal la Primaria Chisinau. Tot aici, Ceban a lansat mai multe promisiuni, în lupta pentru șefia capitalei, pentru a convinge cetățenii că le merită voturile.

Socialistul Ion Ceban, care, astăzi, a schimbat costumul pe blugi și adidași, a susținut o conferință de presă lângă un havuz din capitală, care, potrivit lui, a fost reabilitat la inițiativa consilierilor socialisti. De această dată, fără tribună cu sigla PSRM și fără susținători în spatele său, candidatul sociliștilor la funcția de primar s-a lăudat cu realizarile sale, în calitate de consilier municipal, din ultimul an de la Primarie.

”Am reabilitat 3 havuzuri, altele sunt în stadiu de proiectare. La inițiativa noastra acum avem 250 de terenuri de joacă instalate în municipiul Chișinău”, a declarat Ceban.

Ceban a explicat și de ce astăzi a venit îmbracat în blugi și adidași.

„În Parlament este o etichetă care nu este tot timpul comodă, iar în oraș trebuie să mergem îmbrăcați comod”, spune socialistul.

Dupa asta, au venit și noile promisiuni. Pe langă modernizarea Chișinăului, Ceban promite că dacă ajunge primar va raporta fiecare bănuț pe care îl va cheltui la Primărie.

„Eu vă invit la modernizarea a tot ce vedeți în Chișinau. Un alt proiect pe care mi l-am propus este reabilitarea parcurilor. Am intervenit până acum în câteva parcuri din capitală. Dacă ajung primar, banul va fi cheltuit transparent, fiecare leuț va fi raportat zilnic. Vă promit”, a mai spus Ion Ceban.

Ion Ceban este candidatul Partidului Socialist pentru funcția de primar general al capitalei.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie, odata cu alegerile parlamentare în cateva circumscriptii uninominale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *