VIDEO/ Erdogan, decorat de Dodon cu Ordinul Republicii

După semnarea declarației comune de cooperare strategică între Turcia și R. Moldova, Igor Dodon l-a decorat pe președintele turc Recep Erdogan cu Ordinul Republici.

Distincția de stat i-a fost acordată lui Erdogan pentru merite deosebite în dezvoltarea relațiilor de prietenie dintre R. Moldova și Turcia, dar și pentru contribuția substanțială la acordarea „unui sprijin important” țării noastre.

Ce spune Legea: 

Ordinul Republicii este distincţia de stat supremă şi se conferă pentru merite excepţionale în toate domeniile de activitate întru binele Patriei şi al omenirii”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Când moldovanțul Dodon îl decora pe turcul Erdogan cu Ordinul Republicii, Ștefan cel Mare și Sfânt a făcut câtreva tumbe în racla sa de la Putna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *