Episcopul de Bălți și Fălești Markel se roagă pentru Renato Usatâi

Episcopul de Bălți și Fălești, Markel a declarat în cadrul unui interviu acordat postului local de televiziune că Renato Usatâi este un fel de „erou” care nu se teme să spună adevărul.

Arhiereul spune că arestarea lui Usatîi este un show bine regizat de către cineva. „Nu sunt avocatul lui Renato Usatîi nu sunt apărărtorul lui, dar el nici nu are nevoie de așa ceva deoarece doar cei slabi obijduiți și vinovați au nevoie de apărare, slavă Domnului el nu se încadrează nici în una dintre aceste categorii. Arestul lui nu e nimic altceva decât un show bine regizat la care asistăm încă din anul 2009, iar conducerea noastră se pare că nu mai este capabilă de nimic mai mult”, a adăugat arhiereul.

Totodată, episcopul a zis că primarul orașului Bălți este bravo, din simplul motiv că trecerea de la partidul comuniștilor la Partidul Nostru nu a fost deloc dureroasă. Ceea ce demonstrează încă o dată că el are grijă să păstreze pacea în orașul nostru și de aceea noi ne rugăm pentru el”,a subliniat Markel.

Amintim că, pe 23 octombrie, Usatâi a fost retinut la Aeropot, fiind ulterior informat că va rămâne în izolator pentru 72 de ore.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    Satana in sutana, apocalipticul de popa tuns care cunoaste doar coperta Scripturii se roaga pentru Baraba…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *