După Londra, și la Dublin s-au terminat buletinele de vot

Comisia Electorală Centrală a anunțat, în urmă cu câteva momente, că și la Dublin s-au terminat buletinele de vot, cu mai bine de 4 ore înainte de ora 21 când se închid secțiile de vot. Astfel, sute de moldoveni stabiliți în capitala Irlandei nu-și mai pot exercita dreptul la vot.

dublin-1

dublin-2

Și la o secție din Londra s-au terminat buletinele. Sute de moldoveni din capitala britanică nu și-au putut exercita dreptul la vot


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *