După ACUM, și PDM vine cu un pachet de inițiative legislative

După ce acum o săptămână, în urma discuțiilor comune inițiate de Igor Dodon, liderii PDM și PSRM declarau că cele două partide au viziuni comune în ceea ce privește domeniul social, astăzi, 9 aprilie, PDM anunță că a definitivat programul social „Pentru Moldova” și este gata să inițieze negocieri politice pentru formarea unei majorități parlamentare cu toate partidele care vor susține implementarea inițiativelor propuse.

Îmbunătățirea vieții oamenilor prin salarii și pensii mai bune, noi facilități pentru procurarea unei locuințe, proiecte de infrastructură, majorarea unor alocații – sunt câteva din inițiativele programului social „Pentru Moldova” propus de PDM.

PDM anunță că este gata să discute acest pachet de inițiative cu toate partidele politice careva vor susține implementarea acestuia.

Acum o săptămână, în urma discuțiilor comune inițiate de șeful statului Igor Dodon, liderii PDM și PSRM declarau că cele două partide au viziuni comune în ceea ce privește domeniul social, însă opiniile cu privire la domeniul politic sunt diferite.

Ieri, 8 aprilie, Blocul ACUM le-a lansat socialiștilor o invitație la discuții publice pentru a analiza pachetul de legi privind „dezoligarhizarea statului”. Fracțiunea parlamentară PSRM așteptată astăzi, ora 11.00, în sala de conferințe a Parlamentului Republicii Moldova, pentru a dezbate pachetul de acte legislative antioligarhice.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *