După 7 ore de proteste, Guvernul interimar vine cu o reacție

Premierul în exercițiu Gheorghe Brega îndeamnă protestatarii, dar și forțele de ordine, să se abțină de la manifestări violente și nedemocractice pentru a evita eventuale victime umane sau devastarea clădirilor statului.

Prim-ministrul interimar consideră că orice manifestație de protest trebuie să decurgă într-un mod pașnic și civilizat.

Totodată, Gheorghe Brega spune că urmărește în permanență evoluția situației și condamnă orice acțiune care contravine normelor de drept.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. tarasov ion

    Momentul a fost bine ales pt,dezordini pt,ca ca nu se stia cine era la coinducere,deoarece prin vot era un nou guvern,cel interimar era dat deoparte,dar cel nou nu putea intra in functie pt,ca nu avea depus juramantul depus,deci era vid de putere executiva,dar totusi Brega s-a trezit el fiind in ambele guverne….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *