Dumitru Braghiș, rechemat din funcția de ambasador

Dumitru Braghiș, ambasadorul R. Moldova la Moscova, a fost rechemat din funcție. Decizia a fost luată astăzi, 1 martie, în cadrul ședinței Guvernului.

Cabinetul de miniştri nu a explicat de ce va fi rechemat ambasadorul.

Amintim că Braghiș a fost numit ambasador la Moscova pe data de 27 noiembrie 2015. Anterior, în perioada 1999-2001, el a fost premierul R. Moldova, iar în anii 1997-1999 – prim-viceministru în cadrul Ministerului Economiei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *