Duminica protestelor! PD aduce oamenii prin aceleași metode

Liderii opoziției parlamentare și extraparlamentare au anunțat pentru mâine, 24 ianuarie, o nouă zi de  proteste împotriva guvernării corupte. Andrei Năstase, liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Igor Dodon, președintele PSRM și Renato Usatîi, liderul Partidului „Partidul Nostru” și-au chemat susținătorii duminică la ora 11, în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit unor surse, și Partidul Democrat mobilizează oamenii pentru a veni la un protest de susținere a noului Guvern, condus de Pavel Filip.

Potrivit unor surse, care au solicitat anonimatul, angajații unei întreprinderi de stat din Chișinău sunt obligați de către conducerea instituției „să iasă mâine la miting în favoarea PD şi a lui Plahotniuc”. Angajații sunt amenințați că-și vor pierde serviciul în caz că nu vor merge la protest. „La ora 11:00, la centrul comercial „Everest”, la ieșire din oras, spre Stăuceni. Toți șefii de secții și toată administrația, aproximativ 30 de persoane.”

Unele date vorbesc și despre mobilizarea oamenilor din regiuni. Astfel, numai din r. Căușeni, la protestul de mâine al PD ar putea veni peste 1000  de persoane, atât cu transportul public, cât și privat.

Precizăm că scu­a­rul Par­la­men­tu­lui a fost rezer­vat pen­tru peri­oada din­tre 19 și 31 ianu­a­rie 2016 de către Aso­ci­a­ţia Obş­tească „Gar­lem”.  Această aso­ci­a­ție este orga­ni­za­to­rul pro­tes­tu­lui Par­ti­du­lui Demo­crat din 13 ianu­a­rie curent.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. tarasov ion

  Nu stiu daca cu atatia demonstranti antiguvern este bine de facut un alt miting de sustinere a guvernului,a lui Plahotniuk si a PDM,ZMie mi se pare o mare prostie,pt,ca demonstrantii se pot intalni si sa se ia la bataie,ceea ce ar fi rau si pentru cetateni,dar si pt,imaginea tarii si pt,stabilitatea ei,asa cred,,

 2. Simion

  Matusa Coruptie seamana cu o cutra in bufeuri. Astazi Urgia oficiaza Infamia. Astazi din faldurile Ap.Satanei iese Lavrentie Beria. Vocisoara lui muta, gandirea lui criminala, ragaie dascalii terifiante. Astazi barzaunii Poftosului Destabilizator va da batalia pentru Plahoit. Numele de cod al invaziei mustelor-albastre este: “Desfiintam Moldova”.

 3. artur

  aaa ? a fost ceva ? Daca nu ma gresesc din motive de securitate a fost tot anulat.
  Deci , cam nu se prea lipeste tot ce se scrie aici 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *