Draguțanu: „Leul se întărește”

„Leul moldovenesc își va întări pozițiile, în următoarele zile, în raport cu euro și dolarul, iar piața valutară se va stabiliza”, dă asigurări Dorin Draguțanu, guvernatorului Băncii Naționale a Moldovei.

„Ceea ce se întâmplă pe piața valutară este o reacție excesivă a participanților de pe piață. Intervențiile care le efectuăm deja dau rezultate. Veți vedea că leul se întărește. Rata de schimb este excesivă, leul se va întări, iar măsurile care vor fi întreprinse împreună cu Guvern vor da rezultate pozitive”, a precizat Drăguțanu.

Amintim că Dorin Draguțanu s-a întâlnit astăzi cu premierul Chiril Gaburici, pentru a discuta situaţia critică de pe piața valutară.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. dan

    o moneda nationala se intareste in legatura ci cresterea economica a tarii, investitii, exporturi s.a., la noi leul va creste in urma intalnirii lui Dragutan cu Gaburici, hai lohilor, fugiti repede la casele de schimb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *