Două subiecte importante pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului

Au fost votate două subiecte importante, care vor fi pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului și anume: votarea noului Guvern, precum și crearea comisiei pentru elucidarea situației de pe piața valutară din țară.

Totodată, Mihai Ghimpu, liderul PL, a ținut să menționeze că liberalii nu au nimic cu politica băncii.

„Deprecierea leului este consecința politicii ruse. Ca să evităm speculațiile, sunt de acord ca Guvernatorul BNM să vină în Parlament și să prezinte raportul. Și atunci vom adresa cu toții întrebări”, a adăugat liberalul.

În acest sens, Ștefan Creangă, președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, a precizat că mâine, 19 februarie, la ora 14:00, va fi invitat Dorin Draguțanu, la audieri în cadrul ședinței comisiei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *