Dorin Chirtoacă: un rezultat pro-europen ar pune capăt și dictaturii pe care o avem la nivelul republicii la alegerile parlamentare

După ce a votat, fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a îndemnat chișinăuienii să facă la fel pentru că numai așa, spune fostul edil, vor avea  „primarul lor”.

„Am votat pentru că îmi pasă și asta îi îndemn pe toți locuitorii Chișinăului: să iasă din casă dacă le pasă. Doar așa putem vorbi despre continuarea dezvoltării europene a Chișinăului, a proiectelor începute. Doar așa putem vorbi despre faptul că locuitorii își au primarul lor, anume prin participare la votare, nu în alt mod”, a declarat Chirtoacă în fața secției de vot.

„Dacă vom avea un rezultat pro-europen, la Primărie nu va fi ușor, dar cel puțin se va merge înainte și vor putea fi continuate proiectele, se va pune capăt și dictaturii pe care o avem la nivelul republicii la alegerile parlamentare. Deci lucrurile vor merge din bine în mai bine treptat, pas cu pas. Dacă avem un rezultat pro-euroasiatic, atunci va fi mai complicat din toate punctele de vedere și vom avea, de fapt, continuarea uzurpării puterii la Primărie deja prin alte scheme împreună cu dictatura de la nivelul central”, a mai declarat Dorin Chirtoacă după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Chirtoacă a fost primar de Chișinău din 2007 până-n 2017.

Citiți și: 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *