Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dorin Chirtoacă, la ieșirea din…

Dorin Chirtoacă, la ieșirea din secția de votare: „Putem acum s-o luăm de la capăt”

Dorin Chirtoacă și-a exprimat dreptul la vot în primele ore ale dimineții. La ieșirea din secția de votare, fostul edil al capitalei a declarat că a votat pentru o relație corectă a primarului cu alegătorii săi: „ Putem acum așeza lucrurile la locul lor și s-o luăm de la capăt”.

„Zece ani m-au ales în funcția de primar. Nu era corect să-i las pe alții să ocupe abuziv Primăria și să ignore alegătorii. De aceea am ajuns la aceste alegeri, pentru a pune capăt uzurpării care are loc în Primărie de un an de zile, pentru ca locuitorii Chișinăului să spună pe cine vor ei primar. Deci pentru a pune capăt uzurpării și pentru a continua dezvoltarea europeană a Chișinăului, pentru asta am venit astăzi aici și pentru asta am votat”, a declarat Dorin Chirtoacă, care a deținut funcția de primar de Chișinău în ultimii zece ani.

Întrebat ce așteptări are de la aceste alegeri, fostul edil a spus că așteptările lui coincid cu așteptările celor câteva sute de mii de cetățeni ai R. Moldova, care s-au pronunțat pentru un viitor european la alegerile din ultimii zece ani. „Ne dorim un stat de drept. (…) Putem acum așeza lucrurile la locul lor și s-o luăm de la capăt”, a spus la final Chirtoacă.

Urmăriți aici informații la minut despre alegerile locale noi 2018:

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul. Cei mai matinali alegători sunt persoanele cu vârsta între 56-70 de ani

Sursa foto: privesc.eu