Dorin Chirtoacă, la ieșirea din secția de votare: „Putem acum s-o luăm de la capăt”

Dorin Chirtoacă și-a exprimat dreptul la vot în primele ore ale dimineții. La ieșirea din secția de votare, fostul edil al capitalei a declarat că a votat pentru o relație corectă a primarului cu alegătorii săi: „ Putem acum așeza lucrurile la locul lor și s-o luăm de la capăt”.

„Zece ani m-au ales în funcția de primar. Nu era corect să-i las pe alții să ocupe abuziv Primăria și să ignore alegătorii. De aceea am ajuns la aceste alegeri, pentru a pune capăt uzurpării care are loc în Primărie de un an de zile, pentru ca locuitorii Chișinăului să spună pe cine vor ei primar. Deci pentru a pune capăt uzurpării și pentru a continua dezvoltarea europeană a Chișinăului, pentru asta am venit astăzi aici și pentru asta am votat”, a declarat Dorin Chirtoacă, care a deținut funcția de primar de Chișinău în ultimii zece ani.

Întrebat ce așteptări are de la aceste alegeri, fostul edil a spus că așteptările lui coincid cu așteptările celor câteva sute de mii de cetățeni ai R. Moldova, care s-au pronunțat pentru un viitor european la alegerile din ultimii zece ani. „Ne dorim un stat de drept. (…) Putem acum așeza lucrurile la locul lor și s-o luăm de la capăt”, a spus la final Chirtoacă.

Urmăriți aici informații la minut despre alegerile locale noi 2018:

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul. Cei mai matinali alegători sunt persoanele cu vârsta între 56-70 de ani

Sursa foto: privesc.eu

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *