Doi candidați la funcția de Președinte al R. Moldova au solicitat înregistrarea grupurilor de inițiativă

Alți doi candidați la funcția de Președinte al R. Moldova au solicitat Comisiei Electorale Centrale înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii lor. Este vorba despre Ilie Rotaru – candidat independent și Vitalia Pavlicenco – candidat independent.

În conformitate cu prevederile legale electorale, în termen de trei zile de la recepționarea actelor depuse, Comisia va verifica corectitudinea acestora și va decide asupra înregistrării sau refuzului înregistrării grupurilor de inițiativă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Ada

  Nu cred ca e cazul independent sa te inscrii in campania electorala, pentru ca sunt partide puternice care au succes mult mai mare, si sustinerea cetatetnilor de multi ani! dar.. Incercarea vina nu are!

  • Gerald Butler

   Caatare Vitalia Pavlicenco este sustinuta de catre 5 partide unioniste, deci nu este chiar lipsita de sanse. Dar in ceea ce priveste ceilalti candidati, cam nu vad cum se vor descurca ei in colectarea semnaturilor, 15 nu le poate strange Nastase ca-si face si reclama pe facebook nu mai vorbim de alti candidati mult mai putin cunoscuti.

 2. Victoria Gonța

  Prea multi candidati, majoritatea despre care prima data aud , si cfrredeti-ma ca eu chiar sunt om informat . Eu zic ca e prea mult pentru o tarisoara asa mica , nu trebuie de buimacit poporul cu atitea candidaturi.

 3. Marghita din Dobrica

  În numele României Mari
  chem cei trei candidaţi-
  -Mihai Ghimpu,
  -Vitalia Pavlicenco,
  -Ana Guţu
  la unitate naţională şi în al doisprezecelea ceas
  să înaintăm cu toţi împreună un Candidat Unionist,
  care să asigure PACEA în familia noastră a românilor
  şi să terminăm cu războiul meritelor.
  Să-l urmăm pe Eminescu care a spus profetic:
  Tăria noastră este în Unirea noastră,
  Puterea noastră este întro Partidă Naţională a Unirii.
  ——————————————————————————————–
  Cu respect, Mihai Ciubotaru
  redactor-șef
  http://basarabialiterara.com.md/?p=21270

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *