Dodon și Greceanîi depun flori la monumentul Ștefan cel Mare și Sfânt

Șeful statului Igor Dodon și prșeedinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, depun flori la monumentul Ștefan cel Mare și Sfânt cu ocazia Zilei Independenței.

Cu câteva ore mai devreme, în fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt a avut loc o acțiune de protest.

În dimineața zilei de astăzi, președintele Igor Dodon, prim-ministra Maia Sandu și președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi au depus flori la monumentul „Maica îndurerată”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *