Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dodon s-a întâlnit cu ambasadorii…

Dodon s-a întâlnit cu ambasadorii acreditați în R. Moldova. Despre ce au discutat

Igor Dodon s-a întâlnit ieri, 27 ianuarie, cu șefii misiunilor diplomatice acreditate în R. Moldova. Potrivit șefului statului, printre subiectele abordate a fost evoluția și perspectivele reglementării diferendului transnistrean.

„În cadrul întrevederii am menționat trei subiecte de interes major pentru cei prezenți. Am relatat despre politica internă a țării și intențiile guvernării de a întreprinde pași concreți în vederea sporirii nivelului de trai al populației prin implementarea unor proiecte majore de infrastructură.

Am subliniat faptul că, colaborarea eficientă dintre Președintele țării, Președintele Parlamentului și Prim-ministru creează o bună oportunitate pentru continuarea promovării cu succes a schimbărilor ce au loc în țară, astfel încît să fie resimțite de către cetățeni”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook

Potrivit lui Dodon, un alt subiect abordat în cadrul întrevederii a vizat politica externă a statului și a fost accentuat faptul că R. Moldova va respecta toate angajamentele asumate față de partenerii externi, inclusiv implementarea celor mai importante reforme.

Despre întrevederea lui Igor Dodon cu ambasadorii acreditați în R. Moldova s-a anunțat ieri în cadrul conferinței de presă după ședința săptămânală a „conducerii de vârf a țării”.